Lid worden

Altijd al eens op de planken willen staan? Bij een gezellige vereniging? Met  2 keer per jaar een voorstelling: een blijspel, klucht of komedie en een familiestuk?

Mengelmoes - decorbouw

Decor: ontwerp en (op)bouwen

Mengelmoes bruist van de energie, maar enthousiaste nieuwe leden zijn natuurlijk altijd welkom. Dus wil jij ook eens in de schijnwerpers staan, laat het ons dan weten!
Van leden wordt tevens verwacht dat zij naast het spelen zich ook inzetten voor andere activiteiten zoals meehelpen het decor op te bouwen, souffleren, PR-taken  en andere taken voor of tijdens uitvoeringen.

Repetities zijn op woensdagavond, in ons eigen honk in Nederweert-Eind.
Lid worden kan vanaf 13 jaar en ouder. Iedereen begint als aspirant-lid en na een jaar kan je volledig lid worden.

Lid worden

Grime en pruiken

Maar een toneelstuk op de planken brengen is meer dan toneelspelen alleen: een toneelstuk zonder regisseur, grimeurs, souffleurs, decor, licht en geluid, bestuurlijke ondersteuning en publiciteit is als een toneelzaal zonder podium! Voor al deze activiteiten zijn dan ook leden in meer of mindere mate het hele jaar met en voor de vereniging bezig. Mengelmoes is dan ook altijd op zoek naar mensen die een bijdrage willen leveren op het gebied van grime, licht, geluid, decorbouw etc.

Repetitie jeugdstuk in volle gang

Repeteren

Je aanmelden bij Mengelmoes kan door contact met ons op te nemen. Vermeld hierbij je naam, wat je interesses zijn binnen Mengelmoes (wil je spelen, licht- of geluidstechnicus worden, besturen, grimeren,
decor bouwen, regisseren, noem maar op!) en je contactgegevens. We nemen dan snel contact met je op.

Mengelmoes - Techniek

Techniek: licht en geluid

 

http://www.mengelmoes.net/wp-content/themes/selecta
UA-55638420-1